mandag 29. oktober 2007

Årets hyggeligste utfordring.

Årets hyggeligste utfordring fant jeg hos Blåggdama og Bea. Den handler om å gi noe godt videre, i håp om å på den måten forandre verden. Den er inspirert av filmen Pay it forward fra 2000, der den lille gutten som spilles av Haley Joel Osment (hjerteknuser) tror på det gode i menneskene, og tenker å forandre verden ved å sende en god gjerning videre.

Slik fungerer det i strikkeform:
"Jeg vil sende en håndlaget gave til de tre første som legger igjen en kommentar i bloggen min, og som spør om å få delta i en Pay it forward(PIF)-utveksling. Jeg vet ikke hva gaven vil bli ennå, og det er ikke sikkert du vil motta den verken i morgen eller i neste uke. Men jeg lover deg at du skal motta den i løpet av de neste 365 dagene. Det eneste jeg ønsker at du skal gjøre for meg er at du gir det samme løfte i din egen blogg."

Nå tror jeg kanskje ikke at verden blir et bedre sted dersom jeg sender ut noe håndstrikket til et fremmed menneske, men det blir i alle fall et varmere sted! Jeg inviterer derfor de tre første som kommenterer på denne posten til å være med på utfordringen.

2 kommentarer: