mandag 11. juni 2012

FO: Lillebrorgenser

Noe av det aller fineste jeg har gjort ferdig i stillheten, har vært en lillebrorgenser. Som barnløs og uvitende, syntes jeg det var litt harry med matchende barn. Som tobarnsmor og strikker, er det ikke fritt for at gleden over å se egenproduksjon i egenproduksjon av og til gjør at denslags innvendinger må vike. Så da Månestråle sendte meg en hespe med Wollmeise Twin i en farge som godt kunne minne litt om den Neptunen jeg har brukt som bunnfarge på storebrorens desiderte favorittgenser, var jeg halvveis i genseren før jeg rakk å tenke meg om. Striper, vet dere ...Oppskrift: Rullegenser fra Strikk til Nøstebarn
Garn: Wollmeise Twin i en We're different og en rest Früling
Pinner: 2,5 og 3 mm
Størrelse: 1 år

Både lillebror og storebror har brukt og brukt og brukt genserne sine. Noen ganger hører jeg strikkere si at de ikke sløser bort det håndfargede luksusgarnet på barnetøy, men det er nettopp der det gjør seg: I bruk hver dag, og det bør holde både fargen, fasongen og slitestyrken. Dette garnet har innfridd på alle punkter. Drøyt er det også. Det gikk under ett nøste av det blå til hver av disse genserne.

Øyh! Mamma! Nå vil vi kose oss her, ikke noe mer bilder!


6 kommentarer:

Linda sa...

Kjempe fine!

Lykkelinn sa...

Nydelige gensere - og finfine unger inni! Jeg er svak for matchende unger i hjemmelagde plagg, det er da vel bare søtt??

Koselig at du er tilbake, du har vært savnet! :)

Line Kristine sa...

Nydelige barn i flotte gensere! :)

Sysleglad sa...

Flotte gensere! Godt garn er til for å brukes!

plysjhai sa...

FIne gensere, snill Månestråle!
Jeg har også planer om å bruke en god del av Tulliball-garnet til barneklær. Ikke minst fordi det er så holdbart, men det er jo så fint og deilig, og skal ikke de minste få ha det godt også? ;)

StrikkePia sa...

Flotte gensere på flotte modeller. :-)