torsdag 18. august 2011

En strikkeblogger på ferie

Hespetrefamilien har vært på ferie. Vi har hatt to uker med godt vær, godt samvær, god mat, god valutakurs og gode muligheter for familier med små barn. Den perfekte ferie, mer eller mindre.

Selv om jeg har vært i Reykjavik en god del ganger fra før av, får byen en ny dimensjon når man har med seg små barn. Jeg har oppdaget hvor godt tilrettelagt den byen er for småtasser, og hvor mye min tidligere by har å lære. Og ikke minst har jeg oppdaget et par nye utsmykninger i byen, som ikke var der sist.
En heklet lyktestolpevarmer pynter opp foran den berømte (eller beryktede?) Hallgrimskirka.

Og et fredelig tre som pynter opp foran en prestisjetung videregående skole. Kanskje til ære for Gay Pride Parade, som gikk av stabelen mens vi var der? Uansett et hyggelig syn, og morsomt for ungene. Eller som snart-treåringen sa, da vi pekte på treet med genser på: "Neeei, for noen tullebukker!"

Jeg skal vise frem årets erobringer når lyset dukker opp igjen, men i mellomtiden får jeg vise frem den eneste baksiden av medaljen: En aktiv og hyggelig familieferie fører ikke nødvendigvis med seg så mye strikking. Her er to ukers samlede strikkeproduksjon:

Enda godt jeg kunne reise hjem for å fullføre sokkepar nr. 6 i plønsjen på mindre enn en dag. Ellers ville jeg allerede vært forsinket.


2 kommentarer:

Kristín Hrund sa...

Greetings from Reykjavík! :-)

Supersnuppa sa...

Reykjavik er en fantastisk by. Og så artig strikketre da:)

Oppdaget bloggen din ettersom jeg har en plan om å lære meg å strikke sokker... Om jeg lærer det vil tiden vise. Virker veldig vanskelig akkurat nå.

Holder på med julegaveproduksjon jeg, luer til allmuen:) Nå er det Kvikk Lunsj-lue som gjelder. Litt last year, men den holder da vel koken:)

Legger meg til som følger så kanskje jeg blir inspirert til å begynne på sokker snart.

klemklem