søndag 7. juni 2009

FO: Barnehagebukse

Det er utrolig rart å tenke på, men nå er det snart slutt på permisjonen. Hespetre Jr. skal fortsatt være hjemme med pappaen sin en stund, men dette betyr unektelig at man må begynne å tenke barnehage. Vi har heldigvis fått plass, men mangler garderobe. Her er første tilskudd:


Reise-prosjekt for snartur til Lillehammer
Oppskrift: Drops
Garn: 155 g Fabel, dobbel
Størrelse: 12-18 mnd. (Passer 8 mnd. med oppbrett.)
Pinner: 3,5 og 4 mm
Tidsbruk: En ukes tid, innimellom UFO-arbeidet

Det er ikke så lett å ta bilder med modell, men her er noen forsøk:Et triks for å få tatt fokuserte bilder av ålende åttemånedinger er å la dem få lov til å gjøre noe de egentlig ikke har lov til i akkurat det halve minuttet det tar å få knipset bildet. Min sønn elsker ledninger! (Om noen skulle lure på hvorfor vi har en Ikea-ramme som fortsatt er i plasten bak TV-bordet, er det av samme grunn.)

Etter oppskriften skulle jeg bruke 4 nøster garn, men jeg brukte bare såvidt over 3. Om jeg får brukt restene, er dog et spørsmål. Jeg fikk nemlig litt "hjelp" med garnet underveis ...

10 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Så fin den ble! Holder på med et par enkle sokker fabelgarnet. Det grønne du har brukt. Herlig farge å strikke med, synes det blir riktig så lekkert selv om sokken er helt enkel!
Kanskje litt kjedelig å få hjelp med garnet kanskje?
Gi tugga med garn til mannen din og få han til å ordne på det. Jeg leverer alle tugger til min kjære, så får det være hans hodebry. Og han sitter han og nester og nester...=P

Monstermønster sa...

Den ble fin! Jeg liker den grønne versjonen av Fabel best, akkurat passe blanding av knæsje farger.

Hanne sa...

He-he. Hespetre jr veiver godt med garnarmene sine, ja ;-)
Flott og praktisk bukse.
Håper du får ei fin uke!
Pludrehanneklem

Glastrikk sa...

Den blir super i barnehagen. Supre farger. Å ja det går i ledninger her også :)

GURO sa...

Kjempetøff bukse! Perfekt for barnehage. Siden mitt avkom har noe lengre bein enn ditt er jeg sjeleglad for at "bessmor" har tatt på seg oppgaven 2.klasse-ullbuksa. Jeg har tilsynelatende nok på pinnene. Og er det noen trøst så er det ikke nødvendigvis slik at de holder seg mer stille for kameraet med tida. Be warned!

Mammadragen sa...

Så flott bukse! Lilledragen er også gal etter ledninger og all slags knotter... Har du gjort deg noen planer om hva som trengs av strikkatøy til barnehagestart? Jeg har spekulert endel og ennå ikke blitt enig med meg selv :)

lise sa...

Kul bukse, fine fabelfarger.Det ble jo ordentlig fint med dobbel fabel, du har fått det til å stemme godt.

Anonym sa...

Det ble en kul barnehagebukse! Jeg liker tanken med å bruke selvstripende garn til andre plagg enn sokker, og til en slik bukse passet det jo virkelig godt!

habitata sa...

Jeg har fått en utfordring, svart på den i bloggen min og nå sender jeg den videre til deg - og hvorfor deg??? jo fordi jeg synes du lager masse fint og da blir man jo litt nysjerrig på personen bak...

UnePune sa...

Her var det mye fint! Kjenner meg igjen i det du nevnte over her ang. strikking/symaskin/tid =P Så flotte farger det var i denna buksa =)