fredag 15. mai 2009

Fellesprosjekt

Søster'n og jeg har stadig felles prosjekter på gang, av den ene eller andre sorten. Det er så godt å ha noen som forstår hva man tenker uten at man egentlig trenger å forklare (og som forstår mine veiforklaringer). Vårt nyeste fellesprosjekt, om man kan kalle det det, er å lære meg å sy. Det begynte med denne, hvor søster'n egentlig sydde og jeg så på.
Det er en bæredings kalt Mei Tai, av Ikea-stoff hentet fra mitt beskjedne stofflager. Dette er rester fra omtrekking av stoler.

Innholdet er selvsagt også et fellesprosjekt, men ikke med samme partnere. Det skulle tatt seg ut!

7 kommentarer:

Guri sa...

For en flott bæresele og flott innhold også :) God 17. mai-helg!

lene sa...

Stilig Mei Tai.. herlige farger og kule modeller.

Martha Joy sa...

Jeg gjetter på at den er god å ha på seg en stund, og så blir det litt tungt? Jeg klarer nemlig ikke komme på noen annen grunn til at stroppen har havnet langt ut på armen din :D
Meitaien var nydelig, altså, og babyen enda finere. Har du planer om å sy flere? Jeg vil gjerne få anbefale sjalstropper på det aller sterkeste, og helst polstring i midjen også. Jeg har bare sydd en veldig veldig enkel lekemeiai, så jeg skal ikke leke ekspert.

Guro sa...

Takk. :)

Shoosa: Jeg syns generelt at det er mer behagelig å ha stroppene ute på skuldrene, men akkurat i dette tilfellet er det rett og slett fordi vi sydde på stroppene så de går ut av Mei Tai'en horisontalt i stedet for vertikalt. Fasongen blir litt rar om de går over skuldrene da. Det må nok fikses i kommende modeller. Jeg er helt enig med deg når det gjelder sjalstropper, det vil jeg ha på neste modell. Har både elastisk og vevd sjal, og de er mye mer behagelige å bære i. Også ønsker jeg meg veldig en chunei.

Mammadragen sa...

kjempelekker MT!!! hvordan liker du å bruke den!

Frk.Badegakk sa...

Dere er bra søte dere to da!!!!=D

Anonym sa...

Skikkelig flott Mei tai og ikke minst innhold! Du bør være stolt av begge deler!