torsdag 4. desember 2008

Sju

Merete har utfordret meg til å fortelle sju uinteressante ting om meg selv. Det er litt vanskelig å komme på noe å si, men da jeg begynte å tenke på tennene mine, kom jeg plutselig på masse. Så, altså: Sju uinteressante ting om Hespetres tenner:

1. Jeg har kjeve på størrelse med en 7-åring. Tannlegen min sa engang at dersom noen påsto at jeg var svær i kjeften, kunne jeg få skriftlig attest på at det ikke stemte. Kjekt å vite.

2. Jeg hadde dobbelt sett av flere tenner, og har trukket så mange tenner at jeg har mistet tellinga. Det er minst 20.

3.
Jeg har hatt to melketenner som vokste på samme rot, de to i midten nede.

4.
Melke-hjørnetennene mine hadde krokbøyde røtter. Tannlegen som skulle trekke dem holdt meg så hardt i haka at jeg var rød etterpå, og svetten piplet på pannen hennes. Jeg hørte knakingen i tenner og tannkjøtt over lyden av bygningsarbeidere som borret i asfalt utenfor vinduet. Tannlegen fikk beholde tennene etterpå for å vise dem frem på tannlegehøyskolen som eksempel på spesielt vanskelige tenner å trekke.

5. Jeg har bare hatt et lite begynnende hull i en tann, og den tanna har jeg trukket.

6. Jeg har alle 4 visdomstenner intakt.

7.
Jeg hadde tannregulering i 4 år, fra jeg var 17 til jeg var 21.


Om du syntes dette var for kjedelig, vil du kanskje ha mer glede av å lese om det lille lammet som ble født med sju bein? Eller kanskje du heller vil se en god film?

Uansett; god helg! Nå skal jeg klippe i strikketøy ...

1 kommentar:

mari sa...

blekksprut-lam! stakkars.

jeg visste faktisk en del av dette om tennene dine, men godt jobbet allikevel.