onsdag 5. november 2008

Teselskap

Frk. Badegakk har invitert til teselskap, og det syntes jeg passet bra. Arvingen ble parkert i armkroken til faren sin, mens jeg fikk en liten times kvalitetstid med tekoppen og strikketøyet før neste fôring.

I tekoppen: Anis-, fenikkel- og karvete
I bakgrunnen: Mørkets Makter av Robert Wilson
I magen: Plommer
Gakka oppfordret til kakespising, men det går ikke hvis man har tenkt å få magen tilbake i pre-gravid stand. Heldigvis er det også godt med frukt!

Det er lite tid med ledige hender, så jeg har ikke noe ferdig å vise frem. I stedet får jeg presentere noe av det som er på pinnene for tiden:


Órói nummer 2 - denne gangen i høstfarger.
Dette er en bursdags- og julegave bestilt av min lillebror, etter at han forelsket seg i svogerens grønne utgave. Denne må være ferdig i begynnelsen av desember, og nå går det en runde eller to om dagen på ren viljestyrke. Begynner å bli passe lei dette mønsteret nå. Broren min er for liten for standardmålene, så han vet om gaven. Bedre å få noe som passer. Dette blir en hjemmesnekra XS.


WIP nr. 2: February Lady Sweater til meg selv.
Nei, jeg greide ikke motstå fristelsen. Verken den fristelsen det var å legge opp til ny jakke til meg selv straks jeg var ferdig med den forrige, eller den fristelsen Angora-Tweed til 30 % avslag utgjør. Så da ble det sånn, da. Så langt er jeg ferdig med raglan-økingen.


Til sist, WIP nr.3, fordi jeg er så grei: Blånisselue som skal være modell på Sømsenteret.

2 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Kjempekoselig!!! Og ja, frukt er like godt (om ikke bedre) som kake!=)
Takk for titten og stemningen!

Nunne sa...

For en utrolig fin blogg du har!
Jeg falt fo rno turkis heklasaker du hadde her nedi bloggen.... Rundinger? Hmmmm... må se mere... dette var artig!
Hilsen fra Nunne.