onsdag 10. september 2008

På pinnene for tida

Det har ikke blitt så mye blogging i det siste, det å forberede hus og hjem til en baby tar sin tid. I tillegg holder jeg på med lappeteppet, som ikke nødvendigvis gir de store nyhetene. Så langt (+ noen løse lapper) har jeg kommet nå:
Dette hekles ikke etter oppskrift, men etter eget enkle hode.

I tillegg holder jeg på med litt småplukk til babyen, uten å ha noe særlig å vise frem ennå. Har strikket en sparkebukse som ble for stor til bli hentesett, to umonterte sokker og holder nå på med en liten lue. Har en liten liste med ting jeg gjerne skal gjøre ferdig før den lille kommer, og jobber meg gjennom den. Bilder og rapporter kommer med tiden.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir knallflott!

Fru Keilegavlen sa...

Kjempeflott!!!

Frk.Badegakk sa...

Jeg synes det "enkle" hodet ditt kommer opp med svært vettuge ting jeg. Teppet blir tøft! Kan ikke forvente at man skal rekke over alt i ei sånn tid som dette uansett. Kos deg med hus og mann og snart bebis du.
Ja også med garn da selvsagt!=D

Mammadragen sa...

Teppet blir jo kjempefint - nydelig fargesammensetninger! KOs deg godt meg garn og strikking/hekling mens du kan - det er utrolig hvor lite tid man får til slikt den første tiden etter at barnet er kommet til verden :)

Anonym sa...

Kjenner det rykker litt i heklenåla her.. Har lyst å lage fleire tepper , men trenger dei jo strengt tatt ikkje *sukk*

Mulig eg burde lage nokre babytepper? Dei kan ein jo gje vekk sånn litt etter kvart ;)

Ha ei fin helg!

Monstermønster sa...

Knallfin fargekombinasjon! Kjempestilig med koksgrått.