mandag 26. mai 2008

Noen tenker på meg

Selv om jeg ikke har tid til å blogge all verden, er det andre der i bloggerland som tenker på meg. Det er jo hyggelig. Ane har tagget meg, så da får jeg vel se til å svare:

Pick up the nearest book.
Open on page 123.
Find the fifth sentence.
Post the next three sentences.
Tag five people, and acknowledge who tagged you.

Jeg måtte lete litt for å finne noen bøker, noe som i seg selv er relativt sjokkerende. Nå har det seg sånn at jeg nettopp rydda her, og derfor satte inn en bråte bøker i bokhylla. Den nærmeste boka ble derfor ei interiørbok, Norge nå av Sølvi dos Santos. Side 123 er et helsides fargefoto der man ser gjennom dørene til tre lysmalte rom. På motstående side er det derimot littegrann tekst, så jeg stjeler derfra:

De fire soverommene har både dører ut og mellom rommene. Det gir et luftig og åpent inntrykk, og selv om det er mange av dem, er dørene aldri i veien. Gulvene er nye, brede furuplanker som er lutet.

Jeg tagger Ruth, Strikkelaura, Mrs. Darcy, Fru Johansen og Bjørgs bokleseblogg - om dere har lyst, såklart.
Og så til en veldig hyggelig liten oppmerksomhet fra Merete, som skriver en av mine absolutte favorittblogger: Monstermønster. Hun har gitt meg denne her, og jeg har lyst til å gi den videre til et bittelite utvalg av mine favoritter, uavhengig av om de har fått den før eller ei.

Disse bloggene synes jeg at dere bør oppdage, om dere ikke allerede har det:
Frk. Badegakk skriver om hus, hund og håndarbeid, og har en blogg man kan bli glad av. Dessuten er vi i samme båt når det gjelder ufrivillig hobby fremover: Vi har begge kjøpt oss hus med en del å gjøre i.
Olesdatter har en av de lekreste bloggene på nettet, alt som kommer fra hennes hånd ser ut som noe jeg skulle ønske at jeg fikk til selv.
Gurin lager utrolig flotte ting av ting man i utgangspunktet ikke ville brukt til noe.
Strikkoman er en strikkefersking som aldeles fryktløst gir seg i kast med nye prosjekter. Ikke bare er læringskurven bratt, men hun tør å eksperimentere også.
Pinneguri bruker strikkepinner jeg vil karakterisere som uforsvarlig tynne til å trylle frem de lekreste votter (hvorav jeg er så heldig å eie et par), på noe som virker som minutter. I tillegg skriver hun både morsomt og informativt om det. Sånt står det respekt av.

Nå har jeg en hel lang liste med blogger som bør leses, men nå var det visst bare fem som kunne trekkes frem. Ta dere en tur på linkelista til venstre her, der er det masse bra!

3 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Tusen takk for prisen. Spiller ingen pille om jeg har fått den før, er like koselig for det!
Takk for de rosende ordene;)

Og takk for koselig kommentar på jakka mi=)

Guri sa...

Den var kjempefin den babyjakken du hadde strikket lengre ned her :) Fine farger i garnet :)

strikkoman sa...

Takk for hyggelig omtale!