torsdag 17. januar 2008

Når hjernen er ute av drift ...

For en uke siden skrev jeg at jeg var syk og svak og dårlig bak, og den tilstanden har holdt seg. Jeg gjorde et lite veloverveid comeback på kontoret på mandag, med det resultat av legen min på tirsdag ba meg holde senga ut uka. Fortsatt pendeltrafikk mellom badet og sofaen, med hodet permanent avslått.

Hva skjer når man har for mye tid og for lite kapasitet til å gjøre noe fornuftig (som f.eks. jobben sin eller å lese noe)? Man strikker småting.

Men hva skjer når man strikker småting uten å ha hjernen med seg? Dette:

1. Ooh, jeg har fin oppskrift på babykimono!

2. Ooh, jeg har fine farger. Fiiiine farger!3. Ooh, jeg har nok garn til å strikke fin babykimono.4. Oooh, ferdig med SÅ mye allerede!5. Oi! Jeg må bruke det neste året av mitt liv på å feste tråder.

Så, det vi kan lære av dette er: Neste gang jeg er syk, hjemme alene, og uten strikketøy på pinnene: Pass på å ha selvstripende garn lett tilgjengelig, eller lås på skuffen med bomullsgarnrester.

8 kommentarer:

GURO sa...

Dæng! Det er mange tråder å feste! (Det finnes en måte å feste trådene på mens man strikker.)

God bedring!

Beyla sa...

hahahaha åh fysøren det der kjente jeg meg godt igjen i.. De gode planene som slett ikke var så gode osv ;) Men søt ble den! Om det er noen trøst..? ;) God bedring frøkna!

Bai sa...

Oioioi for ein jobb...
Du får ha god bedring og lykke til med både helsa og trådfestinga.

Anonym sa...

Fytterakkern for en jobb! Den kimonoen blir sannelig fin, da! God bedring!

Teraks sa...

Flott blog du har her! Jeg misunner deg ikke trådfestingen på denne lille kimonoen - derimot misunner jeg deg garnbutikksøstersvigersen med sjokoladeklemmene og alt garnet du fikk - alt det kule garnet fra loftet, sammen med oppskriftene. Og vet du; jeg husker den kirken fra mor's bunke med "Alt om håndarbeide" - mon tro om hun har de enda?Fortsatt god onsdagskveld,nå er det håndball!

Monstermønster sa...

Da jeg kom til punkt fem lo jeg høyt. Takker!

Anonym sa...

Ugh.. Symaskin tenkte eg med ein gong! Går det ann å berre sy pent med symaskin langs kantane, og så klippe trådane rett av?? (sikkert ikkje, men det hadde vert mitt einaste alternativ!) ;)

Tusen takk for hyggelig kommentar! Kjekt å vite at eg er savna.. *glis*

Ps: gratulerer som ringbærer!! (om eg ikkje har nemnt det før.. (eg er litt treig om dagen)

Anonym sa...

oj, enda ein ps: Baby kimonoen blir nydelig!! Fargane var supersøte!