søndag 16. desember 2007

Jeg har tatt på meg nisselua!

Jula er en tid for gavmildhet, det vet vi. Men som regel ender det med at de fleste av oss gir gaver til venner og familie, som alle har alt de trenger fra før av.

Da jeg flyttet hjemmefra, innførte jeg en tradisjon: Hver jul skal jeg gi en julegave til noen som ikke har alt de trenger. Det har jeg også gjort i år, og jeg vil oppfordre dere alle til å gjøre det samme.

Mange tenker at "nei, i jula har jeg ikke råd, da blir det dyrt nok som det blir". Men om du bruker 10 kroner mindre på hver av de andre gavene du gir, kan du fort få råd allikevel. Det er også mange fine gaver som ikke koster all verden. Ei fin liste finner du her, den bruker jeg hvert år.

I år gikk mine julegavepenger til Plan, der kjæresten og jeg har en liten faddergutt. De har også mange fine gaver man kan kjøpe.

God jul!PS: Lua har jeg hekla i julerød og lyserød PT5 sport, til og etter eget hode.

7 kommentarer:

Eva sa...

Stilig nisselue! Og takk for oppfordringen. Skal gjøre noe med det :)

Silja Devine sa...

Den var nydelig!

Pinneguri sa...

Flott oppfordring! Det beste med gaver til organisasjoner er at de går lenger enn jula.
Og jeg har en oppfordring til deg: Jeg tror ikke du har skrevet om corugated rib eller hæler med halvparten masker, har du? Jeg ble så nysgjerrig på disse to tingene så jeg oppfordrer deg til å skrive om det.
Please :)

Anonym sa...

Den lua var kjempe søt! Og det er helt sant at vi bør tenke på andre enn oss selv nå i disse juletider.

LiseH sa...

Er innom for å ønske deg ei riktig god jul!

Vi har også blitt Planfaddere, til ei jente fra Etiopia. Våre søsken får dessuten gaver gitt til Kirkens Nødhjelp. Jeg synes det er kjempeflott at man kan gi gaver som gir mening!

Frk.Badegakk sa...

Tøff lue!!!=D
Ville bare stikke innom og ønske deg og dine en riktig god og fredfull jul! Stor juleklem fra meg!

Frk.Badegakk sa...

Nå er det ikke mange timene igjen av dette året, så jeg tok meg en liten tur på nett (mens gubben tar en såkalt "power nap") for å ønske folk rundt om i bloggene jeg følger med på et riktig godt nytt år!
Så her kommer det en gang til for å være sikker på at beskjeden er forstått:

GODT NYTT ÅR!!!

P.S: Vi fikk klarsignal til å ta opp lån i banken i dag, så nå blir vi snart huseiere vi også... med nok oppussing å ta tak i...!