fredag 25. februar 2011

FO: Some Babies' Things

Strikkeguruen Elizabeth Zimmerman viet februar måned til babytøy i sin strikkealmanakk, og det ser det egentlig ut til at jeg også har gjort. Denne gangen ble det ikke oppskrifter fra hennes bok, for det strikket jeg sist jeg skulle ha barn, men jeg har fått brukt en del av de andre bøkene jeg har i hylla.

Det siste småplukket til hentesettet er ferdig - sånn ble det:

Djevellue og votter fra Myk Start av May B. Langhelle
Babyundertøy fra Strikk til Nøstebarn av Katrine Gregersen
Garn: 1,5 nøster Pickles Merino Silk
Pinner: 3 og 3,5 mm

Etter det som må sies å være uutholdelig lang ventetid, er endelig garnet til babyteppet ankommet fra Garnudsalg.dk. Det ankom akkurat den dagen jeg hadde bestemt meg for å gi opp ventingen og kjøpe annet garn - heldigvis ringte postmannen meg mens jeg satt på toget og fikk avverget unødvendig garnlageroppfeiting.
Babyteppe er per definisjon urkjedelig strikketøy, så jeg prøver å få unna to striper om dagen. Da blir det vel ferdig en gang. Mønsteret er Bestemorteppe fra Myk Start og garnet er 90 % lammeull og 10 % kasjmir i fargen Ærtebælg.

8 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så fint babysett. Mange fine oppskrifter i boken hennes. Babyteppet du strikker nå har en fantastisk flott farge:)

Seascape sa...

Herlig baby sett. Ha en riktig fin fredag.

Fuglemamma sa...

Nydelig grønnfarge på det teppet. Sammen med det grå og grønne babyutstyret kommer den lille nydeligheten til å bli fantastisk stilsikker.

Silje sa...

Nydelig babysett og herlig farge på teppet!
Go helg.

Hanne sa...

Har du sett noe så nusselig da :D Ønsker deg ei riktig god helg :)

trinemamma sa...

Nydelig sett, og hvilken flott og sprek farge på teppe :-)

Monstermønster sa...

Skjønne ting! Det er fordelen med høst/vinterbabyer, det føles helt naturlig å strikke hentesett og koselige ting til. Stakkars storebror her ble født i 30grader pluss, og har ikke hentesett (annet enn et bomullsantrekk fra Lindex)

Anja sa...

Hva synes du om garnudsalg-garnet, lurer jeg på? Har vært inne og titta litt på det uten å bestemme meg for noe. Nydelige babyklær også. Det blir fint å ha en vest, det mangler min baby - må bli neste prosjekt!