torsdag 30. august 2012

For spesielt interesserte

For spesielt interesserte #1:
Utendørs strikking i regnvær. Det tror jeg må være for hardcore-strikkere, som bare strikke når anledningen byr seg. Som for eksempel når noen må passe de sovende ettåringene mens storebarna og de voksne gjør Hunderfossen by rain. Da er ikke jeg vond å be, og strikketøyet var nå der ...

For spesielt interesserte #2:
Skalljakke som ser ut som strikketøy. Nerdekult og værsikkert - hvordan kan man motstå? Min er fra Søs Jensen, og den har økt frekvensen av fremmede folk som bare må bort for å kjenne på klærne mine betraktelig.


En spesielt interessert:
Bilde: Emerald RaptorStrikketøyet for tiden er ikke så veldig bloggvennlig, siden jeg er en monogam strikker og derfor gjør meg ferdig før jeg starter på  noe kjappere. Ja, det er fortsatt Sweet Vanilla, og nå er det bare ørlitegrann igjen. Jeg har allerede bestemt meg for neste prosjekt!

9 kommentarer:

Marit -Tusenfryd sa...

Så god du er som klarer å holde deg til et strikketøy av gangen, det har jeg mange, mange ganger ønsket jeg kunne, men aldri klart og jeg må jo i sannferdighetens navn tilstå at jeg liker å kunne variere før jeg går lei.

Tøff jakke!

VarmeMasker sa...

Så utrolig kul jakke!

Fuglemamma sa...

Søta!

by Vero sa...

Wow, jeg er full av beundring, både for jakka og at du greier å holde deg til ett prosjekt av gangen ;) Hmm...kanskje ny regnjakke må på kjøpelista ila høsten... :)

Frihet sa...

Ohhhh likte jakken!! Sefølgelig strikker man ute og på tur.

Jatte sa...

hihi, du er kuuul!:)
Digger jakka, fikk lyst på slik selv :D

Ha en finfin helg,
Klemmer fra Jatte:)

Ugla sa...

Skulle ønske jeg var litt mer monogam strikker også, jeg skjærer stadig ut i noe nytt. På en annen side er jeg en småstrikker, så jeg har jo et utrolig omløp på strikketøyet.

Så forresten Marius-håndklær på Princess i går!

Ha ei riktig fin helg.

Systro sa...

Fantastisk! Eg har også strikket på Hunderfossen! Men ikkje så hardcore, det var berre gråver... Det er så festlig å lese om andre som også nyttar kvar einaste, rare lille sjanse til å klirra pinnene!
Jakka var kul, men dama er kulest!!

tantemaraj sa...

Mang en anledning er en god strikkeanledning;) Så lenge en sitter tørt må vel regnvær være tilnærmet perfekt??? (og når andre gir en en unnskyldning med barnepass og tenker en er veeeeldig grei som tar jobben?;))

God strikking videre, du er kanskje snart klar for nytt prosjekt??