lørdag 27. mars 2010

FO: Eldgamle synder

Ulempen med å bli voksen og skaffe seg hus, er ikke ansvaret eller forpliktelsene. Det er det faktum at foreldre ser ut til å synes at man nå er blitt stor nok til å oppbevare alt skrotet sitt selv. Så nå dumpes det kasser hos oss over en lav sko, enda så mye jeg har tømt fra før av.

I siste lass dukket det opp en pose, med noe som må kunne betegnes som mine aller eldste UFO-er. Disse husker jeg knapt å ha strikket, men siden de ligger samlet i et system som utvilsomt er mitt, må det vel være jeg som er skyldig. Blant påbegynte lappetepper og annet diverse, fant jeg et rektangel som formodentlig var på vei til å bli et skjerf. I noe mystisk (og antakelig syntetisk) mohairaktig, med bare littegrann mer igjen på nøstet. Dette er i grunn typisk for barneprosjektene: Sjekker man om det er nok garn til å gjøre seg ferdig? Næh!

Så hva gjør man, da? Det var altså ikke nok garn til å strikke ferdig skjerfet. Det ville være litt for ille å kaste det hele, og det å rekke opp ville være et mareritt fra ende til annen. Og hva skulle jeg vel brukt garnet til etterpå? Nei, her måtte det improviseres.

Her er resultatet:


Kjærlighetsrede til Herr og Fru Baldriansen.
Eller en hals til oss voksne.

God påske!

10 kommentarer:

Kjerstin sa...

Så fin blogg du har! Lurer på hvordan du får til den " på pinnene" for å vise framgangen, håper du vil dele det med meg?

Mammadragen sa...

God påske til deg også! Æ synes at paret Baldriansen var supernusselig i sitt nye rede :) ellers kan du jo tenke at du var heldig som fikk dumpet ditt gamle rot - mitt gamle rot ble skrotet - og siden æ per dags dato ennå ikke husker hva æ mangle så er d jo greit nok :)

Moan sa...

Løøøvnest!
Supersøt!

Ha en nydelig påske!

Rigmor sa...

det var da koselig :)
Ha en super påske :)

Monstermønster sa...

Mohahaha! Du gjorde den ferdig, altså? Imponerende!

torirot sa...

Kanskje jeg skulle ta en titt i kassene på loftet jeg også...
God påske!

Anonym sa...

Det ble jo et hyggelig prosjekt ut av det til slutt, da :) Et av mine barneprosjekt skulle nok bli et svært lappeteppe i rillestrikkede lapper. Jeg gikk lei etter ca 10 lapper, alle i forskjellig størrelse. Det ble et lite teppe til kattekurven, husker jeg. Og det er faktisk en stor del av grunnen til at jeg hekler en gigantisk bestemorrute, og ikke tusen små ;-) Man kjenner da sine Pappenheimere...

CosiFanTutta sa...

Hei, og takk for besøk på bloggen min :o)
Jammen er du flink til å strikke! Skulle gjerne kunnet det.
Super smart med et hus til herr og fru bamse! Jeg er så irriterende bygd at jeg MÅ bli ferdig med et prosjekt før jeg begynner på ett nytt. Det kan jo bli veldig kjedelig når jeg hekler tepper (har bare heklet ett). Sånn "blokking" har jeg aldri hørt om. Kan det være ndvendig?? :o)

Ha en fin, fin påske

marianne sa...

Så fint det ble da:) Ønsker deg ei fin påske!

nragnhild sa...

Mohair er undervurdert - jeg må bare si det! :p Se bare hvor godt Baldriansens likte det! :)
God påske!