fredag 30. januar 2009

Knappekunst


Jeg er med og konkurrerer om et gavekort fra herlige Snella & PetronellaDuften av erteblomster sin blogg.

Konkurranse eller ikke konkurranse: Snella og Petronella fortjener uansett hederlig omtale her på bloggen. Nydelige, nydelige produkter, som kan gjøre et enkelt strikkeplagg til et lite kunstverk.

Bare se på de søte små fyrene her, da!


Jeg planlegger en ny Trollungejakke (Ravelry) som skal gis bort i barselgave. På den må det nok bli sånne. Vår er i daglig bruk, den er perfekt til en liten lur ute i vogna. Gutten vår sover tydeligvis på samme måte som sin mor, og våkner derfor med lua bak frem og øreklaffene over øynene. Da er det kjekt med hette, den ligger i det minste stille.

6 kommentarer:

Merete sa...

Hurra! En hetteglad her også!

Etter at strikkejakkene jeg strikket til sønnen da jeg var gravid ble dømt nord og ned fordi det var hette på noen, så var det utrolig praktisk da ungen kom, siden han ikke ville ha lue på, men syntes hette var knallbra. Så hetter kan være greie saker.

sol sa...

Lykke til i knappekonkurransen, og god helg!

mimouna sa...

Spennende hvem som vinner de knappene! :o)

Kjenner meg igjen i det du skriver om å være en utålmodig strikker ja. Synes du har en artig blogg - du lager fine ting og skriver veldig bra.

Ha en god helg!

Strikkforbi sa...

Knappene deres er helt herlige! Lykke til i konkurransen og god helg

amylin sa...

Lykke til i konkurransen. Ha en god helg!

Anonym sa...

Håper du vinner knapper!! :)

Klart du skal få vere med på tur. Klumpen óg om han vil.. ;) Det er kjekt å vere ute, og å ha god tid, slik at ein kan sitje å kose seg skikkelig. Vi grilla pølser og drakk varm te, leikte sisten (det var litt kald vind) og hadde det heilt supert!!