lørdag 28. juli 2007

Sommervenn

Jeg har fått Sommervenn-pakke!
Tusen takk til Elin på Hobbyforum, for denne flotte pakka:Innhold: Tre nøster Rauma 3-tråds strikkegarn, i farger som er helt etter mitt hjerte.
Et koselig kort, en snedig oppbevaringsdings til nåler, og en te som lukter helt himmelsk! Røros-jenta Frukt-te. Koffeinfri ser den også ut til å være, dette er midt i blinken.

Jeg må tilstå at jeg hadde et veldig blondt øyeblikk da nåle-etuiet kom. Skjønte IKKE hvordan man skulle bruke det. Snudde og vendte på det, og spekulerte i om jeg skulle binde nålene fast utenpå med tråd, eller hva.

Holdt på med dette ganske lenge, til min intelligente kjæreste kom og tok av lokket. *flau*En snedig dings, som jeg vet jeg kommer til å få mye glede av!

4 kommentarer:

Sina sa...

Gratulerer med en kjempe fin pakke! Så tøff den til nålene var!

Embla sa...

Takk for nomineringen. Jeg har rullet ballen videre. Kjempefin pakke du har fått. Nåleetuiet var jo bare knallstilig. Heldiggris!

Guro sa...

Takk takk. :)

Er blitt veldig fornøyd med etuiet, det er ordentlig praktisk! Og så kan det brukes som rytmeinstrument, om jeg skulle få bruk for det. :P

elin sa...

Fikk ikke frem bildet,men flott at pakken falt i smak.Jeg har sånn etui til synåler,det er litt mindre,men jammen skal jeg kjøpe et sånt til stoppenåler neste gang jeg er på røros,de er superpraktiske.