tirsdag 2. november 2010

FO: Socktober

Socktoberfest er en årlig begivenhet, og jeg tenkte i år at jeg skulle ta del. Dessverre tok det sin tid å få strikkelysten tilbake, og ikke minst bloggelysten. Derfor brukte jeg Socktober til å ferdigstille et par sokker som jeg har hatt liggende siden jeg kom ut av tellinga en gang i sommer.
Mønster: Skew av Lana Holden
Garn: nesten 100 gram mystisk garn fra RAK
Pinner: 2,5 mm
Størrelse: 43
Tidsbruk: Ahem. Tre måneder.

Mønsteret jeg har strikket må vel være det eneste som faktisk krever garn av typen "klovnespy". For å få dette mønsteret til virkelig å synes, trengs det en del mønster. Kjempemorsom konstruksjon, jeg bøyer meg i støvet for matteferdighetene til denne designeren. Dessverre er jeg ikke kjent for å være flink til å telle (særlig ikke når hjernen er full av gravidegrums), så det tok meg litt tid. Jeg er storfornøyd med utfallet, selv om det var litt vanskelig å beregne størrelse, og med å få brukt opp litt garn fra lageret.

Jeg har faktisk strikket flere andre ting også, i min måned med stillhet. Det kommer nok, skal dere se.

8 kommentarer:

Monstermønster sa...

Klovenspy, hahahaha!

Og så det med liten tekst; OI! Gratulerer! Min tur til å sende kvalmedempende te?

Anja sa...

Gratulerer! :) Kan skrive under på at vanskelige strikkemønster blir vanskeligere med gravidegrums. Gleder meg til permisjon i neste uke så jeg endelig kan slutte å tenke! ;)

Guro sa...

Tusen takk!

Monstermønster: Denne gangen ga kvalmen seg av seg selv (?!) etter bare tre uker, men takk for tilbudet. Jeg trenger det heldigvis ikke.

Ulla-Bella sa...

Dette var flotte herresokker:)

Pinneguri sa...

Gratulerer med nytt frø :D Jeg har sagt det før, men det beste med Norge nå for tida er ikke at vi har det veldig bra øknomisk, de fleste av oss, men at så mange velger å få (flere) barn - det er optimisme, det!
Og ja, er det ikke veldig vanlig å miste lysten på å strikke i 1. trimester?
Fine bilder, fine sokker.

Moan sa...

Dette er sokken si, det!
Stilig!!

Har litt av den typen garn, og har veldig lyst til å strikke disse sokkene. Vil passe perfekt!!

Frk.Badegakk sa...

Gleder meg til å se babytøy produksjonen jeg altså!=D For det kommer vel antar jeg?=D
Kule sokker var det også!

Forresten, tror du må bytte linken til bloggen min på bloggrollen din. Den bloggen ble sletta for en drøy måneds tid siden, siden den fikk virus... *hmpf!*
Ny adresse er http://badegakk.wordpress.com om du fortsatt vil følge meg!=D

Mammadragen sa...

Åja, så vi e plaget med gravidgrums :) Så koselig Guro!!! Æ har noen flotte uker igjen - og lure på kor stor æ blir denne gangen - blåkvalmamman e veldig beskrivende denne gangen :) Håper du slipp unna så mykje halsbrann - æ harbare brukt Love Hearts mot det da + forsøkt (...?) å holde meg unna sjokolade...