søndag 9. mai 2010

FO: Bortoverlue

Det går sakte på strikkefronten for tiden. På mystisk vis har jeg endt opp med 3 pågående strikketøy samtidig. Som seriemonogam, er det omtrent tre ganger så mye som det pleier. Det hotteste er Monstermønsters Brynje, men selv det går relativt sakte. Bolen og det ene ermet er ferdig, forhåpentligvis kommer det andre ermet seg på plass i dag. Men det er jammen mye annet morsomt å drive med nå som det er vår. For eksempel loppemarkeder, hagearbeid og å komme i gang med å gjøre huset vakkert. Vi har fått hengt opp kroker og bilder i gangen (som var ferdig malt høsten 2008!), satt opp to bokhyller på barnerommet, innredet walk-in-closet og kastet uhorvelige mengder gammelt skrot. Fortsatt er det en del igjen, men det kommer seg. Gjesterommet i andre etasje er på god vei til å bli garnlager- og Legorom.

Her er den eneste FO-en jeg har greid å produsere de siste to ukene:Vårlue strikket bortover
Garn: 40g Regia Kaffe Fasset
Pinner: 3 mm
Tidsbruk: Eeeevigheter.

Min versjon av nisselue eller noe sånt. Strikket bortover på 40(?) masker, og snudd fem ganger fra kanten en fire-fem ganger for å forme den. Bildet er tatt i den aller, aller mest shabby leken et av de lokale loppemarkedene kunne oppdrive. Hespetre Jr. var fullstendig betatt, han satt stille i den bilen i minst tjue minutter. Det er lenge for en ett-og-et-halvt-åring! (Og nei, den ble ikke med oss hjem. Takk og pris for det.)

4 kommentarer:

Rigmor sa...

er litt slik her også nå, våren er rar. All energi man får, kunne trudd man hadde spart hele vinteren! Men det kommer nok tilbake, når alt er på sin plass! Flott lue, og bilen var jo stilig den ;)
ha en flott søndag!

sol sa...

Fin lue. Og jeg kan jo skjønne at en liten gutt faller for en liten bil.

Margrethe sa...

Idag kom pakken! Endelig! Superdupertusentakk - det tok jo helt av det der... :) Lakrisen var kanskje det eksamenslesningen satte best pris på, hihi! :)

strikkoman sa...

Jeg følger med her, selv om det blir dårlig med strikking for meg selv om dagen. Likte godt lua, som er strikket i "vendestrikk". Jeg står på venteliste på den boka på biblioteket - siden januar. Liker teknikken.