fredag 9. april 2010

Påskekonkurranse!

Jeg hadde planer om en kreativ påskekonkurranse i bloggen. Dere skulle få hjelpe meg å finne ut hva jeg skulle bruke fire mislykkede lapper anno 1990 til, og den som kom med det mest kreative og/eller brukbare forslaget, skulle få en fin premie fra garnlageret.

Nuvel. Nå har det skjedd, som gjerne skjer i påsken (iallfall om vi skal tro tv-underholdningen): Vi er blitt utsatt for en forbrytelse. Årets påskekonkurranse blir derfor mer av en detektivhistorie enn en kreativ pusleoppgave.

Det som mangler: Fire relativt mislykkede strikkede lapper, sydd sammen til en remse.

Åstedet: Remsa lå  åpenlyst plassert på en pinnestol ved min foretrukne pc for to uker siden.

De mistenkte: 
- Jeg kan ikke huske å ha ryddet dem.
- Mannen kan ikke engang huske å ha sett dem.
- Sønnen smiler lurt.


Hva skjedde med lappene?


Den som kommer med den beste forklaringen, vinner mitt mest påskete garn. Om noen attpåtil skulle bidra til å oppklare mysteriet, blir det selvsagt ekstrapremier. Legg igjen løsninger som kommentar til dette innlegget innen 10. april klokka 12.

God jakt - og god påske!Disse karene har heller ikke sett dem ...

11 kommentarer:

Anne Elise sa...

Siden sønnen smiler lurt, er det nok ikke ham, men kanskje mannen som har funnet seg et skjerf liggende på en pinnestol???

Kozemor sa...

Er det noen tvil????

Det er garn-nissen. Han er sinna fordi du bruker for mye tid til å tenke på hva disse lappene skal bli for noe, at du ikke legger merke til spikene hans der han driver å sniker inn nye garnnøster som du absolutt ikke har kjøpt, eller vet hva du skal bruke til. Så nå har han gjort noe som gjør at du GARANTERT legger merke til ham. Tatt det du tenker for mye på om dagen. Bare gå å sjekk garnlageret. Han har prøvd å formere det, og du har sikkert ikke lagt merke til det. Ikke rart garn-nissen blir frustrert....

Anita K sa...

sønnen din har tatt med seg remsene og bruker de som vei når han leker med bilene, vel...

Hanne sa...

Har du katt? Jeg tipper at katta har lusket avgårde med lappene, og at sønnen din har sett at det skjedde men velger å være lojal mot katta. Eventuelt naboens katt om dere ikke har katt selv.

Fortsatt god påske!

Pludrehanneklem

reSIRIkulert sa...

Har du sjekka i avisbunka? Eg er sikker på at mannen ikkje såg at remsa låg oppå gårdagens avis på pinnestolen, og difor la dagens avis oppå remsa. Du såg avisbunka, men ikkje remsa, mumla lett irritert at du ikkje er noko hushjelp medan du rydda avisene vekk. Gutungen smiler nok lurt sidan dette er god underhaldning for ham. :o)
Måtte påsken verta fin, med eller utan remsa!

Siri

Margrethe sa...

"Mamma klager alltid sånn over at jeg ikke rydder" tenkte sønnen din sist onsdag da han kom inn i stuen, "men jammen er hun ikke bedre selv siden hun legger igjen det nye skjerfet sitt på pinnestolen - det hører jo til i skjerfkurven det."

Gunnemor sa...

Av og til er det vel slik at UFOer tar til luften og forlater Jorden igjen................

Anlen sa...

Det er sjølvsagt sonen som har forsynt seg. Han skal jo lage verdens beste bursdagsgåve til deg, og så samlar han saman det han veit du set pris på.

Det var ikkje meininga at du skulle oppdage noko, så du må nok late som om alt er gløymt!

Som dagene går sa...

Hei! Vet at jeg har lagt inn en lang kommentar til dette innlegget , men det svever antakelig i eteren på jakt etter strikkelappene. Vel, jeg prøver igjen, men husker selvsagt ikke helt hva jeg skrev. Hvis kommentaren dukker opp, får du bare slette en av dem.
Så tilbake til mystereiet. Her ser det ut til at det er en sammensvergelse mellom mann og sønn om å eliminere et nytt kreativt produkt, kanskje ikke i helt avstemte farger og som de er redd for at de skal måtte se glade ut til å bruke!
Men det var noen som satte pris på produktet som plutselig en dag dalte ned under terrassen. Musemor hadde aldri hatt et så godt og varmt hus tidligere, og nå så hun fram til de søte små skulle se dagens lys.
Men hvordan strikkelappene havnet der, ja. se det er en annen episode i påskekrimmen. kanskje Poirot tar saken.

Mammadragen sa...

Æ trur at din sjarmerende sønn sprang av gårde med lapperemsene dine og la dem pent tilbake i strikke kurven din, eller så har yndlingskosedyret hannes fått sæ skjerf fordi det var forkjølet!

og hva er vel en påske uten omgangssyke? god bedring så altfor langt på etterskudd!

Fama sa...

Jeg beklager å måtte si det, men jeg tror DU er den skyldige. Du har glemt mye av det du har laget tidligere (Bevis:se innlegg om UFO-funn). Min teori: Påska kom som jula på kjærringa og du ble overmannet av panikk. Du er på veg ut til vaskemaskina med familiens påskeantrekk, som du trodde mannen din hadde vasket. Du er irritert og idet du passerer stolen med lappene, ringer telefonen. Du legger tøyet fra deg, løper til telefonen. En av dine gamle flammer, som du selvfølgelig helt har glemt, ringer og sier han aldri har kunnet glemme deg og vil dere skal feire påsken sammen. Du forklarer at du har mann, barn og masse strikkegarn, så det går dessverre ikke. Han gråter og truer med selvmord, du gir han nummeret til Røde Kors SOS-telefon og går tilbake, plukker opp det det skitne tøyet og fortsetter arbeidet som planlagt. MEN denne gangen med 4 vakre strikkelapper nederst i tøydungen. Disse vil du finne blandt div. rester, som single sokker, en duk som ikke tåler maskinvask mm, en gang før sommeren...