søndag 15. november 2009

Gamle tanter på pinnene (SKA-spoiler)

For å bevise at det faktisk er noe strikking på gang her, og at jeg ikke bare er på vester'n, kan jeg for en gangs skyld poste et på pinnene-bilde:

Dette er Miss Marple, novembers mysteriesokker i Sock Knitters AnonymousRavelry. Dette er hint nr. 1 og 2, neste hint kommer i dag. Om det er lov å si sånt selv, syns jeg de blir utrolig lekre, selv om garnet er billig. Det multifargede er Fabel, det grå er Lidl-garn. Dette er mosaikk-strikking, noe jeg må si jeg liker godt som alternativ til å strikke med flere farger på samme finger. Det liker jeg ikke. Ulempen er at rad-strikkefastheten blir kompakt, så det tar tid før det blir noe lengde på det. Når jeg i tillegg strikker på pinner 2.25, er det greit at vi har helt til nyttår på oss på å bli ferdige. Jeg har dessuten bare ett sett pinner i denne størrelsen, så nå måtte jeg ta dem ut av den første sokken for å få begynt på neste. Men - trass i pirket - jeg koser meg! Morsomt med mysteriesokk - og går det egentlig an å la være å strikke en sokk med det navnet?


7 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

De ser jo riktig så spennende ut:) Gleder meg til å se de ferdige. Ønsker deg en fortsatt god søndag.

sol sa...

Kan skjønne det er vanskelig å stå i mot sokker med det navnet. De ser ut til å bli ordentlig flotte.

Frk.Badegakk sa...

Oi...det der så ut som litt av en jobb. En jobb jeg nepper kommer til å gi meg i kast med med det første. Men det ser lekkert ut så langt da. Gleder meg til å se det ferdig!=D

Og ja, navnet er det ingenting å si på. Stilig!

marianne sa...

Oi...spennende prosjekt da:)Jeg tror de blir kjempefine..Og navnet er jo flott:) Lykke til videre! Ha en fin dag,og ei flott ny uke:)

Monstermønster sa...

Kule!

habitata sa...

Spennende sokker! Jeg følger med for å se hvor dette bærer henne.

Pinneguri sa...

Utrolig stilig strikketeknikk. Og fine farger du har valgt.