onsdag 11. november 2009

FO: Reprise

Jeg har vel sagt det et par hundre ganger, men jeg kan altså ikke fordra å strikke på bestilling. Derfor tenkte jeg at jeg var lur, da jeg tilbød soppvesten til salgs etter at jeg hadde strikket den. Men hva gjør man, da, når den som gjerne vil ha vesten har to søte snupper i passende størrelse? Da må man bare strikke en til.

Her er vesten:

Da jeg skulle blogge dette, hadde jeg valget mellom a) bilder av ublokket, krøllete vest i godt dagslys eller b) bilder av blokket og fin vest i skumringen. Jeg har begge deler, men valgte å vise dere det første. Den ser en anelse bedre ut nå, for å si det sånn.

Siden tvillinger som kjent ikke skal ha likt tøy, gjorde jeg en light-versjon av den forrige. Råsa sopp mot grå bunn. Litt moro skal en dog ha det - jeg speilvendte vesten så man kan legge snuppelurene ved siden av hverandre og få et sammenhengende motiv.

Det var kanskje ekstra hyggelig at vestene havnet akkurat der, siden de allerede er blitt kledt opp i Hespetreklær en gang før. Fin tradisjon.

10 kommentarer:

Rapunsel sa...

Søte vester du har strikka. Og ekstra morsomt at du hadde strikka til de søte små en gang før. Det var nette detaljer på både vestene og gensrene.
Ha en fortsatt fin kveld!

Anonym sa...

Veldig søte vester :)
Det er noe eget med fluesopp, får flashback til 80-tallets barnetv med det samme :) Syr du pynten på med maskesting etter at du har strikket ferdig vesten?

Anonym sa...

Kul detalj med å speilvende soppene. Me like! Fine vester, det er kult med sopp :)

God helg!

Luka sa...

Kjempefine vester!! Soppene er super skjønne!! To heldige små jenter:-)

Mia sa...

Så kul att du gjorde dom lite olika, inte bara färger men spegelvänt mönster. Sökte egentligen på hespetre, kul för då hittade jag hit. Har setat och beundrat många av dina inlägg nu. Kommer gärna tillbaka :)

sol sa...

Kule vester!

strikkedilla sa...

Nydelig vester. Og så masse flott i bloggen din. Har kost meg her hos deg lenge.

cecilie-design sa...

Så fine vester! Fluesopp er en favoritt hos meg - jeg er så glad i prikker!

Frk.Badegakk sa...

De ble utrolig fine!Kjempesjarmerende!!!!

Veronika sa...

Så søte vester du har strikket:) Ligger en award i bloggen min;) Ønsker deg en fin helg!