lørdag 25. april 2009

FO: Mesi

Jeg har tidligere snakket om hva som kan skje når man setter i gang strikkeprosjekter på impuls av garn i fine farger, og nå har jeg nok et eksempel i den kategorien. Ei lue ferdig, som det ikke er noe fare for at jeg eller noen andre i vår husholdning kan komme til å bruke. Heldigvis, får en si, pleier våre gjester fra svigerfamilien aldri å huske på at det faktisk er bikkjekaldt i Norge om vinteren, så det kan være greit å ha noen utlånsluer. Her er lua:

April-lua 2
Oppskrift: Mesi av Suvi S.
Pinner: 3,5 mm
Garn: Oransj Østlandsgarn, tror jeg, og noe gult som ligner fra mormor-arven.
Tidsbruk: Et par ettermiddager.

I mangel av passende modell (mannen er for tykkhodet, sønnen er for ufokusert og selv ser jeg nokså gusjete ut i oransj), fikk garnvinden Vindelguri jobben. Jeg har kalt henne opp i kjærlig minne etter datteren til en gymlærer jeg hadde på videregående.

Og nok an gang hadde jeg is (snø? gul snø?) i magen da det nærmet seg slutten. Jeg hadde faktisk mindre enn 15 cm. igjen av det gule garnet. Puh.

7 kommentarer:

Irene sa...

Perfekt lue i påsken med appelsiner og solvegg!

Petronella sa...

Skikkelig stilig lue. Tøffe farger. Ha ei fin helg :-)

Niko sa...

Flott mønster til lua.

marianne sa...

Flott lue du har strikket:) Ha en fortsatt fin søndag:)

Sonja sa...

Jeg likte godt den gule lua.Håper noen får bruk for den.
Det med å ha for tynne klær med seg til nord har faktisk jeg også greid om sommeren.Enda jeg har vokst opp i Troms og vært på ferie der hvert eneste år.Sånn kan det gå,en tror at det alltid er om den varmeste dagen en husker fra en ferie.

Anonym sa...

Herlige farger, då! Og det er jo greitt å ha ei hue eller to (eller fleire) på lur :)

Kjekt med bestemorarv!!

mari sa...

å, den er så fin! gleder meg til å låne den på besøk.