torsdag 19. mars 2009

Kreativ? Jeg?

Jeg har fått en award av Den andre Guro*! Det er koselig å få, særlig siden jeg er veldig glad i bloggen hennes (og ganske misunnelig på rokken hun har).

Her er'n:


The rules are as follows for the nominees:
1. Copy the award to your site.
2. Link to the person from whom you received the award.
3. Nominate 8 other bloggers.
4. Link to those on your blog.
5. Leave a message on the blogs you nominated.

Denne har jeg riktig nok fått før, men jeg vil allikevel benytte anledningen til å gi den videre igjen. Ofte syns jeg det blir noen gjengangere som får awardene, så nå tenkte jeg at jeg skulle trekke frem noen av de bloggene jeg har oppdaget i det nyere. Noen av dem er gamle, altså, men man kan ikke få med seg alt.

Jeg gir awarden videre til:
Habitata (en nyoppdaget sjelefrende på håndarbeidsfronten)
Cruzidull (dagens latterkule, og inspirasjon til litt større babytøy)
Mammadragen (muligens det mest sjenerøse mennesket jeg har vært borti)
Marita (med-tjukkas på S'n'B)
Fragaria Bergin (nok en blogger med baby - hvor skal dette ende?)
Strikkekatten (damen med den tøffe sveisen)
Erica (gutteklærguruen - også med tøff sveis)
Lillesøster (verdens beste sådan)

Jeg håper de tar den imot, og at de legger ut åtte av sine favoritter, så jeg kan dra på oppdagelsesreise!

*Vi er visst faktisk ganske mange strikkebloggere som heter Guro. Det er spesielt, for Guro er ikke et veldig vanlig navn. Eller, det var ikke det da vi vokste opp, de fleste av oss. Nå syns jeg annenhver unge heter Guro (eller Sara, Thea, Oda, Tuva eller Vilja). Men nok om det. Så langt har jeg faktisk funnet fem av oss, hyl gjerne ut om du finner fler. Ettersom minst tre av oss frekventerer strikkearrangementer i Oslo, blir forvirringen komplett. Da Den andre Guro og jeg møtte hverandre for første gang, var begge blitt forvekslet med den andre, og med det jeg antar er Den tredje Guro, som ingen av oss hadde møtt, men som hadde vært på et arrangement mange andre hadde vært på. Siden har jeg oppdaget både Den fjerde og Den femte Guro ved å trykke på lenker merket Guro i andre blogger, for å se hvor jeg havna hen da.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

4 kommentarer:

mari sa...

tusen takk! jeg skal gjøre det, jeg lover.

Mammadragen sa...

tusen tusen takk Guro, det var kjempehyggelig med awarden!!! jeg skal lage innlegg når jeg er tilbake til min egen maskin om ett par uker :)

Habitata sa...

Tusen takk for Award. Nå må jeg sette meg ned litt å tenke over hvem jeg skal sende den videre til...Sjelefrende på håndarbeidsfronten, mmm. Det virker absolutt sånn. Det var noen svært fristende papirposer du hadde der i posten over...

Glastrikk sa...

Tusen takk!! Det var kjempe hyggelig. Ser du har tenkt å lage pingvindressen, så jeg gleder meg til å se den ferdig. Den er bare så kul. God påske!