lørdag 26. juli 2008

Curiosity killed the ... camel?

Jeg fortsetter med påstander her i dag, og legger til at jeg nå har en god del flere grunner til å elske postmannen (annet enn at vi er gift, altså). I dag kom min kjære innom med spesialleveranse på døra: Pakke fra Pinnsvindesign.

Egentlig har jeg nok spennende garn til å gjøre unna en hel del av de planlagte prosjektene, men etter at jeg brukte en ettermiddag på garnsurfing, greide jeg ikke å glemme Lotus-garnet på Pinnsvindesign. Nysgjerrigheten overvant fornuften lenge nok til at jeg hadde greid å bestille meg 2 nøster Baby Kamel DK. Fornuften kom sterkere tilbake i annen omgang, og sørget for at jeg ikke også puttet yak- og bambusgarn i kurven. Denne gangen. Sammen med kamelen kom ei hespe Malabrigo Lace i Emerald, som jeg har siklet på uendelig lenge. Jeg gleder meg til å prøve!

Her er herlighetene:


Bildet lyver litt på fargene, kamelgarnet er litt mer ... vel ... kamelfarget. Det er allerede spolt over på nøster, og satt i arbeid:


Jeg har akkurat nok til en babygenser, så jeg er flink jente og strikker fra en av de tidligere nevnte bøkene. Sørgelig nok har jeg allerede strikket fra den boka, så jeg får ikke strøket den fra lista over kommende prosjekter, men det er jo ikke min feil at det er så mange strikkbare oppskrifter i denne. Jeg snakker selvsagt om Natural knits for babies and moms av Louisa Harding, og genseren i anmarsj er Fred Textured sweater.

Egentlig har jeg et par større prosjekter i emning, men det er altfor, altfor varmt for store plagg i ull og alpakka akkurat nå. Selv med vifte.

Til sist kommer flere grunner til å elske postmannen: Før helga kom denne pakka i posten. Nokså uventet, fordi Interweave Press hadde sagt at det ville ta rundt 4 uker å sende bøkene mine. I stedet tok det bare ei. Her er de:


Alle ser herlige ut, og jeg gleder meg til å lese mer i dem. Særlig Knitter's companion ser svært så praktisk ut, og jeg har allerede planer om noen myke vaskekluter til junior med mønster fra de to Harmony Guidene.

I pakka lå det også en overraskelse, og ikke nødvendigvis av det gode slaget. Det viser seg at jeg både har fått og betalt ei bok jeg ikke kan huske å ha bestilt:


Interweave's compendium of finishing techniques av Naomi McEneely. Det ser ut til å være ei fin bok, men verken noe jeg har bruk for eller plass til. Dessverre vil det koste meg bortimot like mye å returnere boka som den kostet meg, så foreløpig prøver jeg å kvitte meg med den på annet vis. Om noen skulle ha lyst på den (særlig de av dere som broderer), kan den bli din for bare 100 kroner og porto. Bare hyl ut!

3 kommentarer:

sipusa sa...

Ååååå! Jeg også vil ha kamelgarn! Jeg skal en dag, men ikke på en stund.....tralalalalala...:-) kos deg med garnet ditt!

Marita sa...

Oi, oi så mange nye bøker. Regner med at du har allerede tenkt ut mange prosjekter. Bjørnedrakta ble utrolig søt! Skal si du svinger strikkepinnene om dagen :)

Pinneguri sa...

Ingen god reklame for boka du vil bli kvitt ;) Har du forresten ikke opplevd at du har fått bøker i huset som du der og da ikke er særlig fornøyd med, for så å plukke den opp og se den med nye øyne etter en stund?
Nydelig mønster du strikke, i kamelgarnet :D