mandag 24. mars 2008

Dilla (Hooked)

Jeg har fått dilla. Igjen. Denne gangen på små, kjappe prosjekter kalt bleiebukser. Innimellom flinkinga i påsken har jeg gitt meg selv tillatelse til å produsere disse to. Ettersom jeg ikke har barn, har jeg ikke peiling på hvilke mønstre som er noe særlig. Derfor prøver jeg ut litt forskjellig.Bleiebuksene Dagny og Knerten fra Helios i restegarn.

Med tiden skal jeg prøve å bli flinkere til å pynte på dem. Har forelsket meg i bleiebuksene til CrankyPants, og skal forsøke å lage egne monsterbukser. Eller hva med Darth Vader?

I've gotten hooked again, on soakers. Easy, quick projects that are excellent stashbusters. In between all the finishing, I've allowed myself to make these two. Since I don't have kids, I'm trying out different patterns, these are Dagny and Knerten, made from Helios' patterns. In time I hope to get better at decorating them, inspired by CrankyPants and other clever designers. Or what about Darth Vader longies?

4 kommentarer:

Bjørg sa...

Det er kjekt med slike fort-ferdige prosjekter innimellom dei som tar lengre tid.

Håper du har hatt ein fin påske!

anemor sa...

Tusen takk for en KJEMPE pakke, det var jo ikke bare en garn overraskelse,men masse mer! Den hadde visst fått litt hard medfart i posten for den ankom sikret i postens plastpose.

Raske prosjekter er alltid artig, jeg tyr litt for ofte til sokkestrikking, begynner å ha litt mange par.

Frk.Badegakk sa...

Sånne har jeg hatt lyst til å prøve meg på lenge, men jeg er redd for å gi sambo hjerteinfarkt.

*knise*
=P

Frk.Badegakk sa...

Jeg har gitt luftslott bloggen din en pris. Så vet du det=)