fredag 8. februar 2008

Strikkerelatert innhold?

Det er mangel på strikkerelatert innhold om dagen. Jeg holder på og holder på, men det blir lite bloggeverdig. Lopien rusler avgårde, jeg er ferdig med diagrammene, og mangler bare halsen, stolpe i midten og montering. Det har ikke gått helt med 15 minutter dagen, men jeg tror regnskapet har jevna seg ut alt i alt.

Siden sist har jeg vært en tur i Stavanger, uten verken å kjøpe garn eller strikke noe. Anledningen var denne. Det nærmeste jeg kommer strikkerelatert oppførsel der, var at jeg møtte Strikkoman til middag, og fikk kikke litt på naturvottene hennes (de blir kjempefine!), og vist frem de nydelige PIF-vottene mine og en del strikkebøker.

Nå lurer jeg på om jeg skal sette meg foran TV-en med en episode Taken, og begynne på et nytt strikketøy til meg selv. Oppdaget at oppskrifta jeg hadde tatt med til platelopien min var til feil genser, så derfor tror jeg at den mørkelilla fargen får en mening med livet: Å bli til denne jakka, Just Right Wrap fra Lace Style.

Siden vi nå er inne på lite strikkerelaterte ting, og jeg har avspasert fra jobb for å slappe av litt, har jeg tid og lyst til å være meningsløs. Denne lista har jeg stjålet fra Mildrid:

*Dagens leppestift/lipgloss: Som vanlig; ingenting. Mulig jeg tar på meg litt Lipsyl etterpå, men det er omtrent så langt som jeg strekker meg på den fronten.
*Dagens duft (parfyme/lotion/shampoo/hva enn du dufter av): Oceanus fra Body Shop
*Dagens sko: Bare sokkelesten på meg.
*Dagens smykker: Forlovelsesringen min, og ring i nesa og ørevingen.
*Dagens bok (altså den du leser nå): Carl Frode Tiller: Skråninga
*Siste cd du hørte på: Bubbi Morthens: Frelsi til sölu
*Siste film du så: The big sleep (skjønte ikke all verden).
*Siste reise du var på (innenlands/utenlands): Stavanger mandag til onsdag.
*Siste nettsted du var innom før denne bloggen: blog.mildrid.net
*Siste te/kaffe du drakk: Lipton Earl Grey Green Tea
*Siste setning du sa: Jess, ha det bra (til sjefen min i telefonen).
*List opp tre ting fra veska di: To appelsiner, 4 røde kulepenner, Koss PortaPro hodetelefoner.

Ingen kommentarer: