søndag 27. januar 2008

Ting jeg har fått nylig

Jeg har fått og kjøpt en del spennende saker i det siste, og det må selvsagt vises frem. I og med at jeg skal gifte meg i sommer, har jeg bevilget meg selv garn til et sjal som jeg skal ha sammen med brudekjolen. Dette kjøpte jeg på salg på garn.dk:


300 gram Silkwool og


500g Silke/Lin

Silkwoolen var den jeg hadde tenkt å bruke til sjal, men dessverre er ikke fargen helt som jeg hadde tenkt meg. Jeg får sikkert brukt det til noe annet eller byttet det bort, men foreløpig er jeg litt på gjerdet hva det angår. Må forresten skryte litt av sørvisen der, det tok bare 3 dager å få sendt begge garnpakkene fra Danmark og til meg her. Det var kjapt!

Samme dag ankom tre bøker jeg hadde kjøpt med Bokklubb-gavekort:Myk start, Knitting Nature og A gathering of lace.
Knitting Nature og Myk start er blitt favoritter allerede, jeg har lyst til å strikke så å si alt i begge bøkene. Myk start hadde jeg smugkikket i på S'n'B i Oslo i begynnelsen av måneden, mens jeg bare hadde sett Knitting Nature på Ravelry.

For tiden strikker jeg litt, men det går sakte. Det blir mest amigurumi-småtteri og noe babytøy, mens jeg snegler meg avgårde på lopien min. M å b l i f e r d i g s å j e g k a n b e g y n n e p å n o e n y t t ! ! ! Nå er det bare mønsteret over brystet igjen. Sukk. Har inngått en selvdisiplinsavtale med Kaos (som snegler seg avgårde med en brun genser) om å strikke et kvarter på den hver dag. Så langt har det gått bra. Kanskje jeg engang blir ferdig, og kan begynne å grue meg til å klippe den i stykker og montere.

Til sist må jeg dele en pris jeg fikk fra Badegakka - den varmet!Tusen takk, og i like måte!
Jeg ligger litt etter på å utnevne andre bloggere, så de fleste har fått den allerede. Derfor har jeg lyst til å gi den til de som leser og kommenterer i bloggen her. Dere er herlige!

2 kommentarer:

strikkoman sa...

Hvordan klarte du å få Myk Start på gavekort, den er jo fra 2007?? Trodde vi måtte vente til 1. mai.

Ellers, hvordan er Knitting Nature, noe for meg tror du?

life in yonder sa...

Ååå, jeg skulle gjerne hatt en titt i de bøkene.