lørdag 5. januar 2008

Ferien er over!

Da er jeg omsider tilbake etter lang, lang juleferie. Ferien ble tilbrakt på Island, og i går kom vi hjem igjen. I løpet av bare to uker har jeg opparbeidet meg en grundig bloggergjeld: Jeg har ikke ønsket noen god jul, eller godt nytt år. Jeg har ikke svart på Pinneguris utfordring om å blogge om hæler, jeg har ikke vist frem julegaven fra min hemmelige venn på Hobbyforum, eller de ferdige julegavene, eller pågående prosjekter, eller resultat fra garnslanking. I ferien har jeg ikke hatt tilgang til min egen data, så da blir det bare sånn. Jeg lover bot og bedring i tiden fremover, la det være et nyttårsforsett.

Det jeg HAR gjort, er å kose meg skikkelig, slappe av, strikke en haug med gaver og nesten et helt sjal, spise god mat, øke garnlageret betraktelig med gratis garn, kjøpe to nye bøker og få en haug oppskrifter, dra på hyttetur, og feire jul og nyttår med familien til ... min ferske forlovede.

Her kommer en oppdatering på noe av dette:

Gave fra Hemmelig venn:Jeg fikk to nøster Trysilgarn i nydelig grønnfarge, et nøste La Cancha alpakka, et nøste morsomt bomullsgarn (gjett om jeg skal lage flere kluter!), oppkrifter på diverse rundstykker (mmm!), genial kaffesåpe, og deilig te. Tusen takk, Karlsson!

Pågående strikkeprosjekt:Dette er et Shetland Triangle fra Wrap Style i strikket i rød Tynn Alpakka fra garnlageret, på pinne 4,5. Nå holder jeg på å felle, men det tar ganske lang tid å felle alle maskene. Mer detaljer kommer når jeg er ferdig.

Jeg har fått til en del offentlig strikking i jula også, og her kommer et par actionbilder, tatt klokka 6 om morgenen på Keflavik flyplass. Det trøtte trynet kan forklares av tidspunktet og det faktum at jeg bare hadde sovet i 4 timer den natta. Laaang dag i går.

Til sist vil jeg ønske alle et riktig godt nytt år! Takk for det gamle, jeg har satt pris på alle kommentarer, utfordringer og inspirerende innlegg, og håper på et like godt strikkeår i 2008.

3 kommentarer:

Bjørg sa...

Godt nyttår!

Flott sjal du strikker - det står ein eller annan plass på den milelange lyst-å-lage-lista mi.

Ferie og julefeiring med familie må sjølvsagt prioriterast over blogging. Men det er godt å sjå at du er tilbake igjen.

Frk.Badegakk sa...

Se det ja! Godt å se at du er tilbake til gamle takter! Sjalet ditt ser flott ut! Ønsker deg en riktig god søndag=)

Guri sa...

Kjempefint sjal, og en nydelig farge på garnet!
Godt nytt år til deg og :)